Høstens vakreste padleeventyr

Jeg er en stor kajakkentusiast og benytter alle anledninger til å dra ut på tur. Så når den lokale kajakkblubben skal arrangere Padlefestival blir jeg ikke bare med som deltager, men jeg bidrar i planlegging og praktisk arbeid under festivalen. Den lokale avisen kunne ikke stille med journalist under arrangementet, så da satte jeg meg ned og skrev en artikkel som jeg sendte inn. Sammen med bilder jeg hadde tatt. Avisen brukte teksten min, nesten ordrett. Og artikkelen ble kjempefin. Les den her.

I am a big kayak enthusiast and use every opportunity to take a trip. So when the local kayaclub arranges a Padlefestival I not only join, but also participate in the planning and with needed work during the festival. The local paper couldn't send a reporter out during the festival. I sat down and wrote the story, and along with picture I had taken, I sent the story to the paper. They used it, almost to the letter. Read it here.


Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Fjelltur: Bakkanosi 1398 moh

Ustaoset skiparadis

Nærøyfjorden - Storslått, mystisk og vakker